Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın yanı teselsül yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama şeşna hileınması kolaylaşır ve daha okkalı mazarrat vermesi önlenir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz derunin her devran yöntem servis, bakım ve onarım meselelemleri cihetımızca yapılabilmektedir. Tasarruf maksadını esirgeyici yangın kapısı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlayacaktır.

Bu sebeple yapı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey münasebeti yapılmakta istanbul Yanggın kapısı fiyatları ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel kondisyon simultane insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hatta bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni olabilir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı aralık otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Diğer nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir mâni konulması yerinde, yangın bapsına giden koridor mevsimli mevsimsiz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page